Scroll to top

Interieurontwerp


Fijn wonen met een interieurontwerper

Om een goed interieur te creëren, waarin jouw wensen en dromen tot leven komen, zijn een aantal ontwerp stappen nodig. Het ontwerp proces voor de woonkamer/ keuken is verdeelt in 3 stappen. In deze stappen komen de volgende punten aan de orde:

Woonwensen lijst Tijdens een uitvoerig gesprek behandelen we woonwensen en stijlen. Dit wordt samengevat in een analyse en werkovereenkomst waarna het ontwerpen van start gaat.

Moodboard Met verschillende sfeerbeelden wordt de sfeer en stijl, die we voor ogen hebben voor jouw interieurontwerp, gevisualiseerd.

Lay-out Wat is de beste indeling voor jou en je gezin en hoe benutten we de ruimte optimaal. Het moet prettig voelen, functioneel met een goede routing.

Kleurenplan We kijken naar basiskleuren en accentkleuren.

Materialenplan Welke materialen gaan we gebruiken voor bijvoorbeeld vloeren en muren.

Verlichtingsplan Verlichting is een belangrijk onderdeel voor de sfeer in de woning. Hier besteden we ruim aandacht aan.

Raambekleding We onderzoeken welke raambekleding mooi aansluit bij het ontwerp en de stijl van de woning.

Meubels en accessoires Welke nieuwe meubels en accessoires maken het totaalplaatje compleet. Welke meubels blijven en welke mogen worden vervangen.

Shoppinglijst Er kan een shoppinglijst worden samengeteld met de nieuwe meubels en accessoires. Het is ook mogelijk om de aankoop uit te besteden. Het ontzorgd jou in het proces en waar mogelijk kan ik vaak ook aantrekkelijke kortingen bieden.

3D tekeningen Om een goed beeld te krijgen van het ontwerp in de bestaande of nieuwe ruimte worden er 3D tekeningen gemaakt. Zo stap je meteen je nieuwe huis binnen en komt het voor jullie tot leven.

*Andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden.